Eind vorig jaar al weer zonden wij jullie onze heerlijk geurende eindejaarsgroet. de gerookte worst van familie van de Broek van Bioboederij ’t Schop.
Op zondag 21 november a.s., in de traditionele slachtmaand, zijn we te gast in de slagerij van bio-boerderij ’t Schop, in Hilvarenbeek.
We leren daar hoe vakslager Werner op traditionele wijze een aantal vleeswaren maakt en daarmee de hoogwaardige kwaliteit van de wildgrazende runderen conserveert en voor ons zo smakelijk maakt. Natuurlijk is er uitegbreid rruimte voor vragen over het vlees, de techniek, en natuurlijk wordt dit lekkers geserveerd in de vorm van een uitgebreide Brabantse vleeswarenplank.
Programma:
13.30 uur ontvangst op de boerderij
14.00 rondleiding op de boerderij door Jan van den Broek
15.00 masterclass met beenhouwer Werner ‘uitbenen en roken van vleeswaren’
16.00 borrel en maaltijd van de Brabantse vleeswarenplank, met salades en brood
18.00 afsluiting en huiswaarts
Kosten:
De kosten voor deelname bedragen Euro 20,00 voor Slow Food leden, en Euro 25,00 voor niet-leden.
Er zijn ca 25 plaatsen.
Wees er snel bij want het aantal tickets is beperkt !
Adres:
Bio-boerderij ’t Schop,
Esbeekseweg 2,
5081 ED Hilvarenbeek
Parkeren kan op de locatie