Eerlijk genieten
Pluk- en kookworkshop zo 15 juni, 11.30 uur : vers plukken en koken uit de biodynamische tuin, winkel en keuken van Sprankenhof
Op zondag 15 juni a.s. organiseren we een vegetarische pluk- en kookworkshop in de biodynamische tuin van Sprankenhof in Udenhout, domein van Joset en Mark, zelf ook jarenlang lkid van SlowFood.
Laat je meevoeren door de prachtige moestuin van de Sprankenhof en zie en plek wat in het seizoen tussen lente en zomer in Brabant oogstrijp is. We krijgen een rondleiding van Mark en begeleiding van Joset in de bereiding van een lekkere 3 gangen late-lunch maaltijd. Alles gebaseerd op de verse groenten en kruiden uit de tuin. Leuk om te leren over de duurzame lokale teelt, de gewassen, de recepten, met en van elkaar.
Programma zo 15 juni a.s Pluk- en kookworskhop late lunch op de Sprankenhof
11.15 – 11.30 Ontvangst
11.30 – 12.30 Introductie en rondleiding van Joset op de tuin, fruitgaard
12.30 – 13.00 Plukronde met mand en boodschappenlijst in de tuin
13.00 16.00 Kookworkshop en late lunch
16.00 16.30 Uitloop en afsluiting
Locatie: biodynamische tuin, winkel en keuken Sprankenhof, Schoorstraat 26A, 5071 R Udenhout
Er is plaats voor 18 deelnemers. Pluk, kook en eet mee. Boek nu via onze button op webstite van Slow Food Brabant je tickets.
Ticket; Euro 82,50, pluk- en kookworkshop, 3 uur, 3 gangen, inclusief welkomstdrankje en koffie/thee als
afsluiting
Ticket Euro 77,50 voor Slow Food leden
Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.