• Skip to content

Slowfood Brabant

Eerlijk genieten

Header Right

  • Home
  • Over Slow Food
    • Ons team
    • De vereniging
    • In de spotlight
    • Tips & recepten
    • Meest gestelde vragen
    • Slowfood international
    • Meewerken aan Slowfood?
  • Agenda
  • Boeren
  • Nieuws
  • Contact
  • Doe mee!

11 december, 2020 by Slowfood

UITGESTELD TOT NADERE BERICHTGEVING: KICK-OFF MEETING (ALV) & THEMA ‘ROKEN’ | SAVE THE DATE ZONDAG 28 FEBRUARI 2021

12-02-2021  UPDATE!

Helaas moeten wij onze eerste activiteit van 2021 nog even uitstellen…Zodra er meer mag komen we met een nieuwe datum. Hopelijk tot gauw 🐌❤️

 

KICK-OFF MEETING (ALV) : SAVE THE DATE ZONDAG 28 FEBRUARI 2021
De eerste activiteit van 2021 wordt de Slow Food Brabant kick-off meeting 2021 oftewel de ALV. Deze middag zal plaatsvinden op bio-boerderij ‘t Schop  met als thema ”ROKEN”. Het roken van voedsel is al sinds jaar en dag een bereidingstechniek om ons eten te conserveren. Tegenwoordig worden producten niet alleen gerookt om ze langer te kunnen bewaren, maar vaker nog vanwege de unieke smaak die dit geeft aan het eindproduct. Op boerderij ‘t Schop gaan wij hier zelf mee aan de slag. Dus noteer de datum vast en meer info volgt in 2021.

 

tekst // Caroline Visscher

Filed Under: Uncategorized

  • Supported & Ontwikkeld door Pageking